İstoç'tan Satın Alınabilecek Toptan Ürünler

Oluşturma Tarihi Yenitoptanci.com Kategori E-ticaret İçerik ve Türleri 31 Ağu 2022
Paylaş

İstanbul Eminönü bölgesinde çeşitli mesleklere sahip toptancıların 1979 yılında bir araya gelerek kurmuş olduğu bir kooperatif olan İSTOÇ (İstanbul Toptancılar Çarşısı), Mahmutbey de 1 milyon 100 bin metrekare alanıyla şüphesiz ki Türkiye’nin önde gelen toptancılar çarşıları arasındadır. Günümüzde her tüketici, özellikle de e-ticaret ortamından satın aldığı ürünün en kısa sürede eline ulaşmasını istemesi sebebiyle stoklu satış her geçen gün daha fazla önem kazanmaktadır. Toptan ürün satın alma sizlere hızlı kargo seçeneği ile müşteri memnuniyeti, talep gören ürünleri satma fırsatı ve pazardaki markalarla çalışma olanağı gibi birçok avantaj sağlamaktadır. Bu yazımızda İSTOÇ hakkında genel bilgiler vererek, İSTOÇ'tan satın alınabilecek toptan ürünler konularına değineceğiz.


İSTOÇ'tan Satın Alınabilecek Toptan Ürünler Nelerdir?


İstanbul Toptancılar Çarşısı farklı sektörde faaliyet gösteren 2599 firmaya ev sahipliği yapmaktadır. İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler araştırmasında bu firmalara ait faaliyet alanlarını incelediğimizde; oto yedek parça, hırdavat, temizlik ürünleri, medikal ürünleri, kırtasiye araç gereçleri, telekomünikasyon, oyuncak, inşaat - dekorasyon, mutfak eşyaları, kozmetik, züccaciye, hediyelik eşya, tekstil, büfe, ambalaj malzemeleri, gıda, rulman, kimyevi madde, hac malzemeleri, banyo aksesuarları, av malzemeleri, kuruyemiş, ev tekstili, bijuteri, mobilya, aydınlatma, balık malzemeleri, saat, fotoğraf malzemeleri, baharat, çorap, tütün mamulleri, yangın ve güvenlik sistemleri, ayakkabı, spor malzemeleri, parti malzemeleri, çadır – branda, büro makinaları, bisiklet, iplik ve bahçe aletleri gibi geniş bir yelpaze ile karşılaşmaktayız. Toptan satışı gerçekleştirilen ürünler listesinin ilk 7 kategorisini züccaciye ürünleri, kozmetik sektörü ürünleri, tekstil ürünleri, kitap – kırtasiye ürünleri, oyuncak ürünleri, valiz – çanta, temizlik ürünleri oluşturmaktadır.



Avrupa ve Türkiye’deki en büyük B2B özelliğini taşıyan yenitoptancı.com olarak sizlere ilgili ürün kategorilerimizde e-ticaret ortamında aynı kalite ve çeşitlilikte hizmet sağlamaktayız. Basit platformumuz ile güvenli alışveriş ortamı yaratıyor ve sizlere hızlı kargolar yaparak en iyi hizmeti sunuyoruz.



İSTOÇ’ta Toptan Züccaciye Ürünleri


İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler kategorisinin başında züccaciye ürünleri gelmektedir. Bu alanda tanınmış birçok marka, pazarlama ve satış fırsatları ile müşterilerine mağaza ve internet ortamından tarihi yansıtan bakır ürünlerinden elektrikli ev aletlerine kadar hizmet vermektedirler. Modern ve yenilikçi ürünleri kolaylıkla bulabileceğiniz züccaciye mağazalarında çok uygun ve fırsatlar ile istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Çay ve kahve takımları, mutfak saklama kapları, sürahi takım ve şişeleri, her türlü mutfak gereçleri, masa düzenleme malzemeleri ve organizeler, kahvaltı takımları, yemek takımları, çatal bıçak setleri, banyo aksesuarları ve tepsiler toptan olarak satın alabileceğiniz züccaciye ürünlerinin bazılarıdır.



İSTOÇ’ta Toptan Kozmetik Ürünleri


Kozmetik sektörü için yıllardır süregelen müşteri grubu şüphesiz ki kadınlardır. Her türlü marka ve çeşitteki ürünlerin bu sektör ile toptan alımını yapabileceğiniz İSTOÇ'ta çok hesaplı bir şekilde orijinal ve yenilikçi ürünlere ulaşabilirsiniz. Kozmetik ürünleri üzerine ticaret yapan bir satıcıysanız bu kooperatifte bulunan firmaları inceleyerek size en uygununu seçip toptan ürününüzü satın alabilirsiniz. İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler kategorisinde kozmetik sektörü bazında; sabun, göz bakım ve makyaj ürünleri, makyaj ve makyaj temizleme ürünleri, koku verici ve ter önleyici ürünler, tıraş ürünleri, cilt bakım ürünleri, tırnak ürünleri, ağız bakım ürünleri, saç bakım ve temizleme ürünleri, saç şekillendirici ürünler ve güneş ürünlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.



İSTOÇ’ta Toptan Tekstil Ürünleri


Tekstil sektöründe ticaret yapan işletmeler İSTOÇ'ta geniş ürün yelpazesi ile farklı tarz ve her türlü ünlü markayı bulabilirsiniz. Bu sektörde çok uygun fiyatlara toptan olarak satın alacağınız ürünlerin satışı ile elde edeceğiniz kar sizin için oldukça kazançlı olacaktır. İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler arasında tekstil ürünlerini incelediğimiz zaman nevresim, anne-bebek ürünleri, spor kıyafetler, pijamalar, iç çamaşırları, deri ürünler gibi birçok ürün grubunun satışının gerçekleştiğini söyleyebiliriz.



İSTOÇ’ta Toptan Kitap-Kırtasiye Ürünleri


Kitap ve kırtasiye alanında akla gelebilecek her türlü ürün grubu toptan fırsatları ile İSTOÇ'ta alınabilmektedir. Bu alanda öne çıkar marka ve kaliteli ürün çeşitliliği sayesinde uygun fiyat ve cazip ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün. Kitap ve kırtasiye sektöründe ticaret yapan firmalar kitap – kırtasiye ve hediyelik eşya gibi birçok ürünü toplu bir şekilde İSTOÇ’tan satın alarak kazançlı bir şekilde çalışma yapabilirler. İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler listesinde kitap-kırtasiye kategorisini incelediğimizde uçlu ve tükenmez kalemler, tahta kalemleri, defterler, silgi ürünleri, karton kutu boyaları karşımıza çıkmaktadır.



İSTOÇ’ta Toptan Oyuncak Ürünleri


Günümüz çağındaki çocukların oyun isteği hiçbir zaman bitmeyeceği için oyuncak sektörü her zaman yenilenen ve tercih edilen bir alan olmaktadır. Oyuncak sektöründe ticaret yapan firmalar için İSTOÇ büyük bir fırsattır. Geniş ürün yelpazesini toptan satışı ve eşsiz fırsatları ile müşterilerine sunan İSTOÇ’tan alacağınız oyuncakları yüksek karlar koyarak satabilirsiniz. Oyuncak alanındaki trendleri ve çeşitlilikleri bölgesindeki mağazaları ziyaret ederek veya internet satış platformundan inceleyebilir ve en uygun oyuncak seçimlerini yapabilirsiniz. İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler listesinde oyuncak kategorisini incelediğimiz de el-kol koordinasyonu sağlayan montessori oyuncakları, bahçe oyuncakları, ahşap bloklar, aktivite masaları, eğitici bul - tak oyuncakları, deniz ve plaj oyuncakları gibi her türlü oyuncak çeşidi ile karşılaşmaktayız.



İSTOÇ’ta Toptan Temizlik Ürünleri


Ev yerlerinden iş yerlerine kadar hayatımızın her alanında kullandığımız temizlik ürünleri toptan bir şekilde İSTOÇ’tan alınabilmektedir. Temizlik sektöründe ticaret yapan bir firması iseniz veya otel, restoran, fabrika gibi temizlik malzemesi alan her firma için İSTOÇ toptan temizlik ürünleri fırsatı sunmaktadır. Kaliteli temizlik ürünleri sunan firmalara bu bölgeden ulaşabilir ve kazançlı satın alımı yapabilirsiniz. Uygun fiyatlar ile satın aldığınız temizlik ürünlerini yüksek karla satarak iş potansiyelinizi arttırmanız mümkündür. İSTOÇ’tan satın alınabilecek ürünler arasında temizlik ürünlerini incelediğimiz de mutfak temizliği, ofis temizliği, tuvalet – banyo temizliği, kişisel temizlik ürünleri ve kâğıt temizlik ürünlerine ulaşmanız mümkündür.



İSTOÇ’ta Toptan Çanta- Valiz Ürünleri


İSTOÇ’ta valiz ve çanta alanında hizmet veren üreticiler birbirinden avantajlı çeşitlerle ürünlerini toptan bir şekilde satışa sunmaktadırlar. En yeni ve modern tasarımlar bu alanda ticaret yapan her firma için birer hazine niteliğindedir. Toptan valiz – çanta alımınızı İSTOÇ’tan yaparak iş potansiyelinizi ve karınızı arttırabilirsiniz. Bu alanda birçok firmanın hizmet vermesi sebebi ile özellikle internet sayfasından ürünleri inceleyebilirsiniz. İSTOÇ’tan satın alınabilecek ürünler arasında çanta – valiz ürünlerini incelediğimiz de her boy valiz çeşitlerini, spor ve sırt çantalarını, okul çantalarını, laptop ve evrak çantaları, kadın çantalarını, erkek çantalarını ve cüzdanları kolaylıkla toptan satın alabilirsiniz.



İSTOÇ’tan Kimler Toptan Ürün Alabilir?


Toptan veya perakende ticaret yapan alıcılar, internet ortamından ticaret yapanlar, tedarik hizmeti veren alıcılar, fabrikalar, ucuzluk pazarları alanında mağazacılar, ev ve dekor ürün satışı gerçekleştiren satıcılar, nalburlar, kırtasiyeler, marketler ve hırdavatçılar gibi pek çok alanda ürün satışı gerçekleştiren her türlü alıcılar İSTOÇ’tan toptan ürün satın alabilirler.
İSTOÇ’tan toptan ürün almak istiyorsanız firmaları yerinde ziyaret edebilir veya günümüz gelişen teknolojisinde online olarak da hizmet vermeye başlaması sebebiyle internet sayfasından da İSTOÇ’tan satın alınabilecek toptan ürünler araştırması ile satın alabilirsiniz. Her türlü meslek grubundaki firmalar İSTOÇ'ta ürün pazarlama işi yapmaktadırlar.

Yorumlar (0)

Paylaş

Bu gönderiyi başkalarıyla paylaşın